Окупант хотів на війні з Україною заробити на пластичну операцію, але повернувся додому у цинковій труні

Чого в житті не зробиш заради краси! І це стосується не тільки жінок та дівчат! Хлопці також мріють про голлівудську зовнішність!

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

 Антон Федосєєв понад усе хотів виправити вроджений дефект носа. Але грошей на це не мав. Тому підписав контракт і пішов на війну… страшну війну… проти України! Він не думав про маральні цінності, його цікавили тільки гроші! Але заробити не встиг! До рідного села в Ленінградській області окупант повернувся у цинковій труні. 21-річний російський солдат хотів стати кращим…. і став! Найкращі росіяни – мертві росіяни. Вони нам уже нічим не загрожують! Відомо, що  Антон  виріс у багатодітній сільській родині. Під час пологів пуповина обмотала його обличчя, через що в хлопця виник дефект носа. Утім московити живуть настільки бідно, що дозволити собі пластичну хірургію можуть одиниці.

Але сестра окупанта не надто переймається загибеллю брата. Вона запевнила, що не знає нічого про війну, новин не читає, бо, за її ж словами: «Менше знаєш – міцніше спиш!».

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост