У Пензі окупанта поховали у килимі

Користувачі соцмереж жартують, що у вкраденому в Україні.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Насправді як кажуть самі ж орки, «умом рассію нє панять!» І це справді так. Дивним виявилося бажання одного із загарбників, який хотів, щоб його поховали не в труні, а загорнутим у килим.

Отже, вбитого солдата на прощальній церемонії спочатку загорнули в килим, а потім у прапор росії. На фото видно, що він жив десь у дуже бідному селі, бо люди одягнені у одне лахміття. Чоловіки на похороні із перев’язаними білими стрічками головами. На світлині навіть можна помітити старий занедбаний дерев’яний будинок, у якому жив загарбник. Можливо, такі злидні і викликали дивне бажання вбитого. Напевно, килим йому здавався предметом великої розкоші.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост