Чому Кадиров носить взуття на підборах

Фактично це не підбори, а висока платформа, утім таким чином він хоче здаватися вищим І на цей нюанс звернули увагу користувачі соцмереж. Чому головний тіктокер росії вдався до хитрощів під час зустрічі з шойгу?

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Так, у відкритих джерелах зазначено, що зріст 45-річного глави Чечні – 175 см, проте згідно з деякими іншими даними, він становить лише 168 см. Зріст Шойгу – також 175 см. Ось і весь секрет.

А говорив дон-дон із міністром путінської оборони про Україну, про війну і про плани, які ЗСУ допоможе благополучно зірвати.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост