Нардеп Тищенко вважає себе Титаном, навіть носить одяг із відповідною биркою

Із нагоди 100 днів від початку війни в Україні, коли уряд держави підбивав підсумки російського вторгнення, наглядач від «Слуг народу» на Закарпатті і одночасно скандальний парламентарій Микола Тищенко сфотографувався із Валерієм Залужним у доволі цікавому вбранні.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

На коричневій курточці у нього бирка «Титан». Невже пан Микола дійсно вважає себе таким? Адже коли почалася війна він у числі перших покинув Київ і сховався на Закарпатті. У курортному краї він відсиджувався в оздоровчо-рекреаційному комплексі «Косино», де вартість проживання складає близько 10 тисяч гривень на добу. При цьому Тищенко вимагав годувати його як біженця – безкоштовно.

До столиці нардеп повернувся тільки тоді. Коли там стало безпечніше. Тепер же відважний депутат бачить себе справжнісіньким Титаном! Ну… поруч із Залужним… Титаном може вважати себе навіть чмоня!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост