«Особисті психічні проблеми»: спікер парламенту Угорщини різко висловився про Зеленського

Ласло Кевер також вважає, що після війни українських угорців можуть чекати проблеми.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Спікер парламенту Угорщини Ласло Кевер різко висловився на адресу президента України Володимира Зеленського через його жорсткі звернення щодо допомоги нашій державі в боротьбі з російською агресією, побачивши в них “психічні проблеми”.

Про це Кевер заявив в коментарі угорському виданню 444.hu, пише УНІАН

Він зазначив, що не пам’ятає в міжнародній політиці, щоб лідер країни, котрій потрібна допомога, так “підіймав голос проти когось”, як це робить Зеленський, наприклад у зверненнях до Угорщини або до канцлера Німеччини.

“Зазвичай той, кому потрібна допомога, просить про неї ввічливо – наполегливо, але просить, а не вимагає або погрожує. Погрожують зазвичай ворогам, а зовсім не тим, із ким хочуть дружити. Тут є якісь особисті психічні проблеми”, – заявив угорський парламентар.

Він також вважає, що після війни українських угорців можуть чекати проблеми. “Ми повинні бути дуже обережними… Угорській меншині можливо доведеться залишити Україну”, – додав Кевер.