Прикинувся валізою: на Закарпатті 19-річний юнак втікав за кордон у багажнику авто

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Прикордонники виявили порушника під час огляду мікроавтобуса, який прямував у Словаччину. Хлопець ховався у багажнику між валізами.

«За вказівкою прикордонників невідомий вийшов з автомобіля та пред’явив свій паспортний документ. Затриманий виявився 19-річним громадянином України, жителем Закарпаття», — йдеться у повідомленні.

На місце події викликали поліціянтів. Із завершенням відповідних процесуальних заходів правопорушник та водій, який його перевозив, вибули з пункту пропуску у супроводі слідчого. В ДПСУ додали, що після встановлення всіх обставин справи, порушника притягнуть до адміністративної відповідальності.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост