У 101 бригаді ТрО знову відбулося незвичайне одруження! У режимі онлайн

У цей раз наречений – наш побратим Максим, у цивільному житті – художник та музикант, співзасновник Photinus Studio. Це він заварив таку двіжуху як Mediaklub) Це він викладав курс Contemporary Art 2Yp! Отже бригада має у складі неординарних та цікавих людей!

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Наречена Максима – Леся Хоменко, художниця, викладачка, володарка премії Казимира Малевича, авторка живописів, інсталяцій та відео. Зараз перебуває в США на художній резиденції.

Це вона створила серію картин про українських воїнів, які представила на Венеційській Бієнале – найважливішій міжнародній художній події року.

Побралися молодята за допомогою скайпа – адже ні тисячі кілометрів ні війна не може бути перешкодою їх коханню!

💐 Від усіх побратимів щиро вітаємо молодят зі знаменною подією та бажаємо їм щасливих світанків, радісних днів, тихих вечорів, міцного кохання, взаєморозуміння та багато слухняних діточок! ❤️👨‍👩‍👧‍👦❤️

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост