Родичі російських окупантів роблять бізнес на мародерстві в Україні, але крадуть у своїх

Про це повідомляє СБУ

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Вони організували «логістичні центри» з доставки награбованого на війні і продають його своїм співвітчизникам.

Та бізнес іде не дуже: бо рашисти крадуть один в одного.

Про це свідчить нове перехоплення СБУ.

«Вчера Вовина жена микроволновку забрала, вентилятор, кофемолку, мультиварку…», – звітує чоловіку-окупанту дружина, яка займається розподілом награбованого в рф.

Але Вова, як виявляється, окрім переліченого, намародерив в Україні ще 4 телевізори: «3 телевизора в коробке и 1 без коробки». Той, що без коробки, їй віддали, а от інших трьох немає. Жінка підозрює, що їх забрав «тот хрен, который… он два раза забирал». Тож вона просить чоловіка «розібратися».

Судячи з усього, росіяни і дня не можуть прожити, щоб не вкрасти навіть по другому колу.

Вочевидь, у такий спосіб поспішають набрати для себе і своїх нащадків. Бо з огляду на санкції усі ці товари скоро знову стануть предметом розкоші в росії.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост