Ужгородка Ольга Кобрин готує для військових сироп з бузини. ВІДЕО

20 літрів сиропу з квітів бузини для військових на фронт приготувала ужгородка Ольга Кобрин. За її словами, готувала вона його вперше. Відправити військовим сироп вирішила для зміцнення їхнього імунітету.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Сироп з бузини дуже ароматний виходить, смачний, корисний та підтримає імунітет, здоров’я наших воїнів”, — розповідає про приготований нею напій Ольга Кобрин. Приготувати його військовим вирішила тоді, коли знайшла рецепт в інтернеті, пише Суспільне.

“Неподалік на базарі купила цвіт бузини та закатала першу партію. Побачила, що досить велика кількість і спонтанно прийшла ідея допомогти захисникам. Я написала пост у фейсбуці з проханням до господинь, щоб підключилися до моєї ініціативи: більше буде виробленого продукту та користі. Мені привезли ще цілий пакет квітів бузини. З цієї кількості я можу зробити ще десять літрів”, — каже жінка.

Для приготування сиропу Ольга проціджує настій з квітів бузини, додає цукор та ставить його на вогонь.

“Ми повільно помішуючи, доводимо його кипіння і для повного розчинення цукру. Після того як він прокипів, ми будемо його розливати по наших стерилізованих банках”, — розповіла Ольга Кобрин.

Готувати напій з бузини Ользі допомагає її чоловік.

“Повністю підтримую її ініціативу, адже попри те, що у нас двомісячна дитина, вона знаходить час, щоб підтримувати наших воїнів”, — розповів Олег, чоловік Ольги.

Після закатування банок з сиропом, Ольга пише побажання для воїнів та прикріплює на кожну банку. Двадцять літрів сиропу з бузини вона передасть волонтерам, щоб вони відправили військовим на фронт.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост