52 тиc. грн зібрали на потреби ЗСУ за один день в Ужгороді

Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

В обласному центрі Закарпаття відбувся благодійний сейл, усі виручені кошти з якого спрямували на потреби захисників. Для акції продукцію українського та закарпатського виробництва надали понад 20 підприємців.

Під час заходу ужгородці та гості краю купляли одяг, аксесуари, книги, листівки, прикраси, свічки, планери та багато іншого. Серед пропонованого і сертифікати на послуги тренерів, психологів, викладачів, фотографів, б’юті/тату-майстрів, коучів.

52 595 гривень, які зібрали протягом дня на благодійному розпродажі, уже перерахували фонду «Повернись живим». Акція відбулася за ініціативи закарпатських волонтерок, блогерок Олексадри Балог та Олександри Кость.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост