“Асвабадітелі” залишили на Чорнобильській АЕС “прощальний подарунок”: людські екскременти у всіх офісах

Те, що робили окупанти в Чорнобилі – не вкладається у здоровий глузд.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Вони загрожували світові ядерним вибухом, не дотримувалися правил безпеки, навіть окопалися у найбільш радіоактивному в зоні – Рудому лісі.

Також загарбники розграбували атомну станцію та повивозили на територію росії та білорусі багато що з устаткування. Мародери крали все, що бачили, навіть не думаючи про власну безпеку.

Але й це ще не все! У робочих приміщеннях вони познімали телевізори та зламали двері, а також випатрали комп’ютери, пише WSJ з посиланням на співробітників АЕС.

Але ще одним сюрпризом були їхні екскременти, залишені фактично всюди. Що ж… враховуючи масові крадіжки унітазів, очевидно з частотою випорожнення у солдатів росармії великі проблеми!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост