На Закарпатті мобільні команди психологічної підтримки надали понад 9 тисяч консультацій постраждалим від війни

На Закарпатті мобільні команди психологічної підтримки надали понад 9 тисяч консультацій постраждалим від війни. Про це повідомляють на сайті Закарпатської ОВА.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Більш як 2 місяці в області функціонують мультидисциплінарні мобільні команди допомоги тим, хто постраждав від війни. Зі слів заступника голови Закарпатської ОВА Петра Добромільського, зараз у регіоні працюють 5 команд, які надають психосоціальну і медичну підтримку, юридичні консультації. Такі бригади працюють у містах Ужгород, Виноградів, Чоп та у селищі Великий Березний в центрах підтримки вимушених переселенців, вони також здійснюють виїзди. Від початку війни команди надали вже 9,2 тисячі консультацій закарпатцям та вимушеним переселенцям, — йдеться у повідомленні.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост