Із росією обов’язково потрібно ввести візовий режим

Приїзд в Україну Марини Овсяннікової, голубу миру з російського пропагандистського каналу народив багато галасу, чому її впустили на територію нашої держави. Жінка днями побувала в Одесі, зустрічалася з людьми і навіть планувала дати прес-конференцію.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Тільки резонанс зашкодив. Справа в тому, що згідно з законом, особа жіночої статі досі може вільно потрапити з росії в Україну. А отже, питання про візовий режим зараз на часі, як ніколи.

Запровадження візового режиму з росією, на думку Володимира Зеленського, є «непоганою ідеєю» і її треба довести до результату.

«Вважаю, що це непогана ідея – запровадити візовий режим із рф. І я вважаю, що маю достатньо можливостей, щоб довести це до позитивного для українців результату», – заявив Зеленський.

Президент підтримав петицію про необхідність запровадження візового режиму для громадян росії, які в’їжджають в Україну. Він попросив прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля «опрацювати вказане питання».

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост