Site icon zakarpatpost.net

В Ужгороді провели благодійний фестиваль для дітей “Щасливе дитинство” 

В Ужгороді провели благодійний фестиваль для дітей “Щасливе дитинство” 

Благодійний фестиваль “Щасливе дитинство” провели 11 червня в Ужгороді для місцевих та дітей-переселенців. Зробили це вдруге на площі Театральній, — розповів Суспільному організатор заходу Олександр Секірін.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

У програмі фестивалю були заняття з аніматорами, аквагрим та конкурси. Участь була безкоштовною. Захід провели для підтримки Збройних Сил України та вимушених переселенців. На столику біля сцени розмістили скриньку для збору грошей. Охочі могли за бажанням вкинути будь-яку суму, пише Суспільне

Розпочався фестиваль о 17-ій годині. На площі з дітьми гралися аніматори. Яна Дораш приїхала з міста Костянтинівка Донецької області. Каже: “Я дізналася, що тут будуть проводити такий захід, тому я із задоволенням вирішила допомогти, тому що вдома, у Костянтинівці, я була організатором студій дитячого свята. На жаль, всі мої костюми, всі реквізити через цю ситуацію залишилися там, але все ж ми тримаємося і хочеться якось допомогти”.

Біля сцени розмістили столики. На одному поклали скриню для грошей та іграшки, які діти могли взяти безкоштовно. За другим столиком дітям робили аквагрим. На сцені проводили різні конкурси. Діти танцювали та співали пісні.

Учасниця фестивалю Ірина Товтика заспівала пісню весна. Дівчина каже: “Я не готувалася довго, тому що співала від щирого серця. Мені було дуже приємно подарувати дітям усмішки. Я хотіла саме цю пісню, бо я хотіла сказати всім, що не дивлячись на події цієї весни, все буде Україна і не треба здаватися, треба жити далі”.

Організатор фестивалю Олександр Секірін приїхав в Ужгород з Харкова. Чоловік каже: провели захід, аби відволікти дітей від війни.

“У Харкові ми займалися танцями з дітьми. Тут ми з березня волонтеримо. Ми не хочемо, щоб діти залишалися без того, що було раніше: без емоцій, без радості, без свят. Ось тому вже вдруге за підтримки Ужгородської міськради і людей, котрі живуть в Ужгороді — артисти, аніматори, клоуни, діджеї, котрі нас підтримали — ми зробили для дітей свято ”Щасливе дитинство”. Абсолютно все тут безкоштовно”, — розповів Олександр Секірін.

Тривав благодійний фестиваль “Щасливе дитинство” дві години.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост

Exit mobile version