В Ужгороді 41-річний чоловік обікрав автомобіль – поцупив 25 тисяч гривень

Про це повідомляє поліція Закарпатської області.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

Вчора, 10 червня, до поліції Ужгорода звернувся чоловік, автівку якого обікрали невідомі. Власник «Mercedes-Benz Vito» розповів, що припаркував транспортний засіб у власному подвір’ї. Коли повернувся до машини, то помітив відсутність валізи з інструментами, вартість яких становить приблизно 25 тисяч гривень.

Поліцейські опрацювали місце події та розпочали пошуки зловмисника. Менше ніж за годину співробітники кримінальної поліції вже встановили особу причетного до крадіжки. Ним виявився 41-річний ужгородець. Згодом оперативники його розшукали та затримали.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост