На Закарпатті продають консервний завод

«Ощадбанк» виставив на продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції) будівлі та споруди консервного заводу і етикетувальний цех зі складським приміщенням у Закарпатській області.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це говориться у повідомленні СЕТАМ, пише  AgroPortal 

До складу лота входять будівлі та споруди консервного заводу, етикетувальний цех зі складським приміщенням, будівлі складу, земельна ділянка, розташовані у с. Фанчиково Берегівського р-ну Закарпатської області. Загальна площа всіх будівель становить 14 773,9 м2, загальна площа земельної ділянки — 1,6342 га з цільовим призначенням: для ведення особистого селянського господарства.

Завод спеціалізується на переробці та консервуванні овочів та фруктів, виробництві плодоовочевих консервів.

Стартова ціна: 12,8 млн грн.

Дата проведення аукціону: 6 липня 2022 року. 

«Власні потужності з вирощування та переробки овочів і фруктів консервного заводу можна відновити та модернізувати, орієнтуючись на виробництво з подальшим експортом до Європи», — наголосив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост