На Закарпатті судитимуть колишнього начальника райвідділу земельних ресурсів за земельні махінації

Іршавський відділ Хустської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо колишнього начальника районного відділу земельних ресурсів за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та складання і видачі завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України).

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Вподобай нас в Інстаграм @zakarpatpost

У ході слідства встановлено, що службовець вніс недостовірні дані до державного акту на право власності на земельну ділянку, підписавши його та скріпивши печаткою. Як наслідок, громадянин неправомірно отримав у власність землю у с. Малий Раковець. При цьому встановлено, що передана йому ділянка частково накладається на іншу, яка належить третій особі. Обвинувальний акт прокурором направлено до Іршавського районного суду для подальшого розгляду.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост