На Закарпатті 75 водіїв скоїли аварії і втекли з місця злочину

Про це повідомляє патрульна поліція Закарпатської області.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

З початку року патрульні склали 75 адміністративних матеріалів на водіїв, які залишили місце дорожньо-транспортної пригоди На особу, яка вчинила ДТП та зникла з місця події, складається адміністративний протокол за ст. 122-4 КУпАП, яка передбачає штраф 3400 грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.Будьте свідомими водіями та дотримуйтесь правил дорожнього руху!

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост