Бойовий підрозділ 128 Закарпатської бригади поповнила нова «бойова одиниця» – німецький ягдтер’єр Делі

Новину у соцмережі повідомила 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Місяць тому собака сама прибилася до військових і залишилася в підрозділі.

Делі – дівчинка, їй менше двох років. Це чистопородна благородна мисливська собака, дуже ефективна в полюванні. Скоріше за все, вона мала господарів, котрі виїхали й не змогли забрати її. Або тварина злякалася обстрілів, втекла й заблукала.

Хлопці самі придумали їй ім’я, до якого вона вже звикла. Делі не любить котів, тому поблизу підрозділу їх практично не залишилося. Зате вона дружня до військових і дуже любить кататися. Коли бачить, що заведена військова автівка, одразу рветься в кабіну.

Спеціальний корм на передовій добути важко, тому Делі привчилася їсти просту солдатську їжу. У періоди бойового затишшя вона своєю присутністю скрашує побут військових.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост