Хто такий дід Толя і чому він здобув шалену популярність на TikTok

Відомим дід Толя став після того, як плюнув на землю і заспівав пісню “Stefania” гурту Kalush Orchestra.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Одразу у мережі почали ширитись меми про те, що він плює і підриває кримський міст, плює на портрет путіна та багато іншого.

Наразі дід Толя – найпопулярніший персонаж українського сегменту TikTok. Він показав, що завжди радо чекає на онуків і приділяє їм належну увагу.

Дід матюкається, говорить грубими фразами і це додає йому лише шарму. Він простий, але цікавий і неймовірно відкритий, трохи кумедний, зі своєю життєвою філософією.

Відео з плювоком завірусило діда Толю і зараз його знають як дорослі, так і діти.

Онук дідуся Олександр є блогером, але відомим він став, саме дякуючи діду, тому сторінку ведуть разом. На появу нового відео підписники завжди чекають із великим нетерпінням

Улюбленим смаколиком Анатолія є ковбаса, відео з нею теє стало вірусним. Навіть до Дня народження діду кращий подарунок ковбаса, ніж торт.

Анатолію 85 років, мешкає він у Хмельницькій області. Дід Толя працьовитий, завжди щось робить, при цьому коментуючи свої дії. Він любить давати поради онуку, при цьому використовуючи гостре слівце, нерідко посилає його за напрямком руху русского корабля. Користувачі полюбили українського дідуся за те, що у будь-якій ситуації він залишається собою.

Онука славного діда звати  Олександр Гусін. Спочатку він знімав відео зі своєю дівчиною, а потім головним героєм став дід Толя та його запальний характер.

Сашко каже, що саме нецензурна лайка зробила його діда зіркою, бо так як він матюкається, не матюкається в ТікТок ніхто. Самому Анатолію все одно на славу і на те, що онук його знімає, він живе своїм життям і залишається простою в душі людиною.

Як розповідає Сашко, зйомки не завжди проходять просто, адже інколи йому доводиться довго чекати, аби підловити відповідний настій діда, іноді він може просто відмовитися від зйомок.

Заробляє цей дует на вітаннях зі святами, які у них замовляють підписники, та рекламі в TikTok.

Також в Олександра є магазин із власним мерчом, але замовляють щось люди рідко.

У TikTok за дідом Толею стежать більше 704 тисячі підписників. А зараз відео з ним активно постять у всіх без винятку соцмережах.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост