Закарпатець заліз до знайомої в хату через балкон і встромив ножа їй у груди

Прокурор Берегівської окружної прокуратури у судовому засіданні довів вину 24-річного мешканця Мукачівського району у скоєнні незакінченого замаху на умисне вбивство знайомої (ч. 3 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України). Його засуджено до 10 років позбавлення волі.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Встановлено, що раніше судимий закарпатець у квітні 2018 року прийшов до помешкання своєї знайомої у Виноградові та намагався проникнути всередину через балконні двері. Коли жінка, почувши стукіт, відчинила їх, обвинувачений наніс їй удар ножем в область серця. На щастя, довести злочин до кінця зловмисник не зміг і одразу ж втік із місця інциденту. Поранену жінку з лезом ножа в тілі госпіталізували, її вдалося врятувати. Вже у судовому засіданні вона повідомила, що напередодні мала з нападником конфлікт, до того ж він неодноразово погрожував їй та її дітям.

Врахувавши всі обставини справи й доводи прокурора, суд призначив чоловікові покарання у виді ув’язнення. До вступу вироку в законну силу закарпатець перебуватиме під вартою.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост