Поліція прокоментувала побиття дитини у дитсадку Ужгорода

В Ужгороді перевіряють інформацію про нанесення легких тілесних ушкоджень 4-річній дівчинці в одному з центрів розвитку міста. Про це Суспільному повідомила речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Про те, що в одному з центрів розвитку Ужгорода начебто нанесли ушкодження її дитині, українська блогерка Катерина Корякіна повідомила на своїй сторінці в Instagram. Жінка переїхала з родиною з Харкова в Ужгород через війну. Вона стверджує, що одна з виховательок закладу начебто штовхнула дівчинку, від чого у дитини з’явилися синці на тілі. Суспільне звернулося до блогерки у приватні повідомлення, щоб отримати коментар щодо даної ситуації. Жінка поки що не відповіла. Суспільне готове озвучити позицію Катерини Корякіної, якщо вона виявить таке бажання та звернеться у редакцію чи відпише нам у приватні повідомлення.

12 червня батьки дівчинки звернулися до правоохоронців. Речниця Нацполіції Ганна Дан каже: за даним фактом у поліції відкрили провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження). “Батькам дівчинки видали направлення на проходження судово-медичної експертизи. Лікар має дати висновок, якого ступеню і характеру тілесні ушкодження. Наразі чекаємо на результати експертизи”, — повідомила речниця.

Що каже директор закладу. Директор закладу Павло Володимирович у телефонному коментарі Суспільному (чоловік побажав, аби його прізвище наразі не розголошували — Ред.) заперечив подібні звинувачення. Він каже, що є свідки, які бачили, що дитину не ображали й не штовхали. Чоловік більш детально готовий прокоментувати Суспільному ситуацію під час особистої зустрічі.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост