Девід Харріс розповів, чому денацифікацію потрібно проводити не в Києві, а у москві

Денацифікацію потрібно проводити не в Києві, а в Москві. Тому що саме Москва розв’язала цю жахливу війну, яка здавалася вже неможливою у світі XXI століття, – Девід Харріс

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Президент Єврейської конфедерації України Борис Ложкін розповів про захід учора у Центральній синагозі Нью-Йорка, де в один голос звучало: «Слава Україні! Героям слава!” Овації сотень лідерів єврейського світу, що зібралися на Global Forum American Jewish Committee, викликало виступ СЕО AJC Девіда Харріса.

Йдеться Харріса – реакція на звернення Володимира Зеленського до учасників форуму.

«Бліцкриг розпочала Москва. Це Москва нахабно, безрозсудно і варварсько вторглася до суверенної країни. Саме Москва порушила міжнародні домовленості, зокрема, Будапештський меморандум. Саме Москва скоїла варварські військові злочини проти ні в чому не винних мирних жителів. І саме Москва вигнала з України мільйони людей. Це Москві потрібна денацифікація!», – наголосив Харріс.

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост