«Найважче перед сном. Відчуття, що можеш не прокинутись», – військовий медик із передової

Військовий медик з Волині Олексій Кушнєр опублікував допис, у якому розповів про дні на передовій.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це він написав у своєму телеграм-каналі «“>Життя звичайного солдата. Рятуємо життя». 

Подаємо без змін:

«Бувають моменти коли мене охоплює страх, такий липкий, млосний, від якого нікуди не можливо дітись.

І це не страх ситуацій, прильотів, це страх очікування. Війна артилерії та авіації не дає спокою ніколи. Найважче перед сном. Відчуття, що можеш не прокинутись, гарячкова перевірка чи турнікет на місці, адже в темряві буде важко його знайти. І так кілька годин поки не переконаєш себе «ну йобне то йобне», потім важкий сон без сновидінь та ранкового полегшення, ніби і не спав.

Про те в бою, коли все літає і прилітає страху немає, ейфорія битви, битви з ворогом та смертю, смертю не твоєю, а тих, кого вже зачепило розпеченим металом. Відчуття того, що ти на своєму місці, що якщо ти цього то ніхто не зробить цієї роботи. Тут і зараз.

Тут і зараз, допоки кров кипить у жилах, допоки я дихаю та живу.

Висплюсь вже вдома», – 

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост