“Російський McDonald’s” вкрав логотип у португальського виробника кормів для тварин

Логотип російської мережі фастфуду “Смачно і крапка”, якою замінили McDonald’s, що пішов з країни, виявився вкраденим у португальської компанії Matosmix. Цікаво, що ця фірма випускає корми для тварин.

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

На схожість логотипів звернув увагу журналіст Денис Казанський. “Так, це не жарт… Давно говорю, що ніяка антиросійська пропаганда не потрібна. Вони чудово справляються самі, без сторонньої допомоги”, – прокоментував “збіг” Казанський, пише Обозреватель

Логотипи дійсно дуже схожі – у них використані практично однакові графічні елементи. Розрізняються лише колірне рішення та пропорції.

Логотип "Смачно і крапка" схожий на логотип виробника кормів для тварин

При цьому Matosmix має альтернативне рішення за кольором. Воно ще більше нагадує логотип “російського Макдоналдса”, бо збігається колір тла.

Ще один варіант логотипу Matosmix

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост