Хто така Лола Тейлор і чому вона пропонує себе Зеленському. ВІДЕО

Наша сьогоднішнішня героїня – російська порнозірка. Днями вона записала відеозвернення до президента України Володимира Зеленського, у якому запропонувала капітуаляцію України взамін на секс із собою. Чи є розум у цієї білявки та чому вона думає, що Зеленському мало дружини?

ЯСНО – газета, яку хочеться читати!

• Більше інформації у Telegram https://t.me/zakarpatpost 

Здається у росії вже не знають, до яких провокацій вдатись, аби зламати опір українців. Ось і днями російська порнозірка пустила у хід, як то кажуть, «важку артилерію».

Лола Тейлор, справжнє ім’я якої любов Бушуєва, вирішила вдатися до заняття. Яке особисто їй подобається найбільше – запропонувати українському президенту інтим у обмін на окупацію наших земель. У своєму зверненні, яке швидко розлетілося інтернетом, Люба-Лола закликала: «Зеленський, будь ласка, кинь зброю. Якщо ти це зробиш, я тобі дам!». Сам очільник нашої держави взагалі не зреагував на цю нісенітницю, але україніці одні почали обурюватися, а в інших це викликало співчуття до росіянки та щиру посмішку. Тож хто така ця Лола Тейлор?

Уродженка Сибірі стала відомою не під справжнім ім’ям, а під псевдонімом. Вона – блогерка і порноакторка. Своєї діяльності ніколи не приховувала, більше того, називає себе ще й художницею та письменницею. Проте краще їй вдається не писати і малювати, а реалізовувати себе у ліжку. Тож скільки б не заявляла люба, що піде з порноіндустрії, розірвати із цим заняттям не може, адже воно приносить їй не тільки гроші, а ще й задоволення.

Люба народилася 11 грудня 1992 року в місті Ішим Тюменської області. Закінчила школу і  технікум, працювала в бібліотеці. Саме там. Прочитавши роман Набокова «Лоліта», обрала для себе псевдо і вирішила податися у кіноіндустрію.

Але планам зашкодила хвороба бабусі. Любов змушена була переїхати до неї, аби опікуватися і там влаштувалася в салон оптики.

Згодом перебралася до Єкатеринбурга. Там освоїла професію масажистки. І хоча у масажному салоні Любов заробляла пристойно, усе ж вирішила змінити роботу – пішла зніматися в фільми для дорослих.

Цікаво, що в цій роботі головним для себе вона називає самореалізацію, оскільки зізнається, що великих грошей на зйомках їй заробити не вдалося. Про діяльність Лоли у родині знають. Мати Бушуєвої померла ще коли вона була малою – наклала на себе руки, а з батьком вона припинила спілкування.

У порно Тейлор знімається багато. За її ж словами, для зйомок доводиться літати до Європи, причому перельоти вона собі оплачує  самостійно. За рік має близько 300 знімальних днів, кожен із яких триває до 9 годин. Кількість партнерів, з якими Лолі довелося зніматися, вона точно не навіть не знає, але вони обчислюються сотнями.

Лола не приховує і те, що займається ескорт-послугами, навіть пишається тим, що ця робота допомогла їй купити квартиру в Єкатеринбурзі, де зараз живуть сестра і племінниця. Сама ж Люба наразі мешкає у Москві і переконує, що там їй зручніше працювати.

Ось яка вона, жінка, що пропонує себе президенту України і сподівається, що він на її пропозицію погодиться. Любо. Тобі самій не смішно? Зізнайся, яким місцем  ти думала, коли записувала відеозвернення?

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост