18-річний закарпатець на квадроциклі допустив наїзд на 13-річного хлопчика

Вчора, 13 червня, поліцейські отримали повідомлення від медиків про те, що до реанімаційного відділення лікарні після ДТП доставлено 13-річного мешканця села Тарасівка.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост  підтримуй своїх  замовляй рекламу на сайті  e-mail: zakarpatpost@gmail.com

На місці події поліцейські з’ясували, що дорожньо-транспортна пригода трапилася близько 16:00 в селі Тарасівка.

Встановлено, що 18-річний місцевий мешканець рухався на квадроциклі по грунтовій дорозі зі сторони лісосмуги — і допустив наїзд на свого 13-річного односельця. За попередніми даними, хлопець в той час перебігав дорогу.

Із численними травмами малолітнього потерпілого доставили в реанімацію.

18-річного водія освідчили на стан алкогольного сп’яніння і встановили, що за кермом він перебував тверезим.
Транспортний засіб поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик відділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост цілодобово бореться на інформаційному фронті у ці складні часи, і зараз, як ніколи, ми потребуємо вашої підтримки. Під час війни ми втратили рекламу, а отже основну частину прибутків, спрямованих на те, щоб доносити вам оперативно найсвіжіші новини. Підтримайте сайт ЗакарпатПост фінансово. Одержувач: ТОВ «ЯСНО МЕДІА», Рахунок: UA163052990000026000003605115, ЄДРПОУ 43832020, ПриватБанк, призначення платежу: “Інформаційні послуги”.

ЗакарпатПост