ЗМІ повідомляють, що Путін у комі. Чи можна вірити такій інформації?

Чутки про те, що президент росії путін перебуває у стані коми після невдалої операції з видалення ракової пухлини, можуть бути інформаційним вкидом. Його мета – підірвати довіру до ЗМІ, які написали про це, та показати, що “путін всіх переграв”.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Якщо Путін помре, Кремль може взяти паузу на кілька днів, але потім обов’язково про це повідомить. Таку думку в ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL висловив радник міністра внутрішніх справ України Віктор Андрусів.

“Я давно спостерігаю за подібними повідомленнями. Я маю інформацію про те, що він хворий на рак. Але я бачу, що такі повідомлення – чи то про кому, чи то про інші проблеми зі здоров’ям – з’являються напередодні публічного виступу Путіна. 17 червня Путін має з’явитися на пітерському економічному форумі із системним виступом”, – зауважив він.

Так, за оцінками експерта, йдеться про навмисний інформаційний вкид, про своєрідну “інформаційну операцію”, мета якої – підірвати довіру до усіх ЗМІ, які будуть поширювати таку інформацію. “А потім Путін вийде і виявиться, що він усіх переграв”.

На думку Андрусіва, якщо Путін помре, Кремль не намагатиметься показувати замість нього двійників чи довго приховувати інформацію про смерть.

“Двійників використовує не Кремль, а Путін. Якщо Путіна немає, то ніхто їх не використовує. Не можна весь світ вважати за ідіотів. Не можна спілкуватися з Китаєм, Індією, Штатами за допомогою двійників. Двійника можна показати на зустрічі зі стюардесами чи студентами, але точно не з лідерами країн”, – наголосив радник міністра.

“Якщо Путін захворіє, це вони будуть приховувати, але якщо помре, цього приховувати вони точно не будуть. Можливо, візьмуть паузу на кілька днів, а потім про це обов’язково повідомлять. Навіть з радянськими лідерами так не робили”, – підсумував Андрусів.

Нагадаємо, джерела OBOZREVATEL у розвідці повідомили, що після операції з видалення ракової пухлини стан здоров’я Путіна різко погіршився. Диктатор впав в кому. Кремль приховує інформацію й вирішує питання “транзиту влади”.

ЗакарпатПост