росія проводить приховану мобілізаційну кампанію

▪️ Про особливості проведення мобілізації в росії журналістам агентства “Reuters” розповів начальник ГУР МО України генерал-майор Кирило Буданов

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

💬 “росія поповнює свої збройні сили за рахунок прихованої мобілізації, тому немає сенсу чекати, поки її наступальний потенціал вичерпається”, – розповів очільник української воєнної розвідки та зазначив, що на його переконання, Україна може домогтися перемоги над росією тільки за допомогою військової сили.

💬 “Стратегія дуже проста. Стабілізувати ситуацію. Отримати необхідну кількість техніки й підготувати необхідну кількість сил і засобів для початку контрнаступу, щоб повернути всю нашу територію”, – повідомив начальник ГУР МО України.

💬 “Нам не варто чекати дива, що вони втомляться, перестануть хотіти воювати і так далі. Ми відвоюємо свою територію в результаті нашого контрнаступу”, – зауважив генерал-майор Кирило Буданов.

ЗакарпатПост