Ужгородська дитяча лікарня отримала благодійну допомогу з Голландії

60 нових матраців для ліжок, стільки ж подушок та ковдр, а також комплектів постільної білизни передав міській дитячій клінічній лікарні Ужгорода благодійник із Голландії.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Пан Вільям, як розповів керівник медзакладу Ігор Рошко, десь 1,5 місяці тому разом із представниками угорських громадських організацій побував у лікарні, розпитав про найбільш нагальні потреби і пообіцяв допомогти. У міській дитячій лікарні – 110 ліжко-місць, отож завдяки цій допомозі оновили більше половини.Ця ж лікарня днями отримала також лікарняні ліжка, дитячий манеж, масажний стіл, хірургічне крісло від німецької благодійної організації «Допомога дітям без кордонів». Обладнання вживане, але знадобиться ужгородським лікарям та їхнім маленьким пацієнтам. Для дітей також німецькі діти передали іграшки, зробили сердечка і написали – українською –побажання швидше одужувати.Ще одна організація – Rolling Kids – передала лікарні дитячу машинку, самокати та велосипеди. На них залюбки катаються діти – не тільки, які лікуються у закладі, а й діти-переселенці та маленькі ужгородці, котрі гуляють із батьками чи приходять до джерела мінеральної води у парку Лаудона, повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост