Site icon zakarpatpost.net

За серію крадіжок під час воєнного стану закарпатця засуджено до 5 років ув’язнення

За доводами прокурора Мукачівської окружної прокуратури закарпатця засуджено до 5 років ув’язнення за серію крадіжок, вчинених під час дії в країні воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

У судовому засіданні доведено, що уродженець с. Великий Березний протягом квітня-травня цього року систематично викрадав майно громадян у Мукачеві та інших населених пунктах району. Зловмисник зосереджувався на крадіжках велосипедів, які забирав прямо із паркінгів у громадських місцях, та електроінструментів.

Чоловік неодноразово судимий. Востаннє – за крадіжку, грабіж і незаконне заволодіння транспортним засобом, за що відбув строк ув’язнення. Лише в березні цього року він вийшов на волю, однак незадовго після того вчинив нову серію злочинів.

Закарпатець перебуватиме під вартою до вступу вироку в законну силу. Зауважимо, що при його ухваленні суд врахував і те, що чоловік частково відшкодував потерпілим завдані збитки.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Пресслужба Закарпатської обласної прокуратури

ЗакарпатПост

Exit mobile version