Сфера використання та переваги зарядної станції EcoFlow

Після російського вторгнення в Україну було завдано величезної кількості ракетних ударів по військових та цивільних об’єктах інфраструктури. Внаслідок цього значна кількість населених пунктів залишилася без світла, газу та води. Щоб забезпечити електроенергією найнеобхідніші побутові прилади, можна використовувати генератори. Однак основна складність у високому рівні шуму, і великому споживанні палива. Зокрема, йдеться про бензин або дизель. Вартість палива постійно підвищується, спостерігаються значні перебої у поставках, тому заправляти генератори бензином та дизелем вкрай невигідно. Оптимальним варіантом є використання сонячної енергії.

Чим відомі зарядні станції EcoFlow?

Щоб забезпечити працездатність електроплити, холодильника в похідних умовах або в якості резервного електропостачання, найкраще використовувати зарядні станції EcoFlow. Це спеціальна конструкція, розроблена як резервне джерело живлення.

Існує кілька способів заряджання електростанції:

  • Від автомобільного акумулятора
  • Від портативної сонячної батареї, яку можна придбати окремо
  • Від стаціонарного джерела живлення, тобто від розетки

Час, протягом якого станція повністю заряджається, становить близько двох годин від розетки. Час може трохи збільшуватися, якщо заряджання здійснюється за допомогою сонячної батареї.

Сфера використання зарядних станцій EcoFlow

Якщо раніше до таких пристроїв придивлялися рибалки, мисливці, котрі люблять залишатися на кілька днів у своєму мисливському будиночку, то зараз ситуація кардинально змінилася.

Сфера застосування станції EcoFlow:

  • Як резервне джерело живлення, при перебоях з подачею електроенергії
  • Для туристів і мисливців, які надовго йдуть із житлових районів у ліс, перебуваючи там кілька днів
  • Під час проведення бойових дій

На передовій не завжди є електрика, особливо у випадках, коли територія піддається артилерійським обстрілам. В результаті цього руйнується і ушкоджується не тільки лінія електропередач, а й підстанції з трансформаторами. У такому випадку усунути поломку досить складно через високу вартість трансформаторів та активні бойові дії. У такому разі портативна електростанція стане вирішенням проблем. З її допомогою можна заряджати кілька приладів одночасно. Йдеться про мобільні телефони, планшети, ноутбуки, а також акумулятори безпілотних літальних апаратів. Станція забезпечить електрикою електронні пристрої, що використовуються під час розвідки. Також вона дозволить приготувати їжу у мультиварці чи на електричній плиті. Це чудовий варіант для резервного живлення.

ЗакарпатПост