Понад 20 тисяч гривень на авто для ЗСУ зібрали учасники фототуру на Лавандовій горі на Закарпатті

20 100 гривень для купівлі автомобіля для ЗСУ зібрали учасники фототуру на Лавандовій горі у Перечині. Про це Суспільному розповіла організаторка фототуру та співзасновниця громадської організації “Щасливі діти” Людмила Сюзева. За її словами, для участі у фототурі охочі робили благодійні внески.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

З прапором України на лавандовій горі сфотографувалася Галина Гаєвська. Вона розповіла: “Це наша національна атрибутика, наш прапор має бути на кожній локації, має бути з нами в руках, з нами повсюди і в серці. Тому я його взяла з собою, я дуже хотіла таку світлину, щоб вона була на Лавандовій горі”.

Долучилася до участі у фототурі Дар’я Комашко. Вона вимушена переселенка, пише Суспільне Закарпаття

“Я з Запорізької області міста Пологи. В Ужгороді через війну, тому що моє місто окуповане. Вирішила долучитися, адже тут так гарно і хотілося побачити цю красу, а з іншого боку можна не лише побачити, а ще й допомогти нашій армії, і це чудово. Мені здається, що всі люди, які долучаються до таких акцій, роблять якийсь внесок для нашої армії, нашої країни. І хочеться якомога більше допомагати і не просто донатити, а ще й такі гарні емоції відчувати”, — розповіла Дар’я.

Під час творчого фототуру світлини робили троє фотографів. Серед них і Сергій Гудак. Він розповів: “Приблизно 500 кадрів я зробив, я не знаю, скільки людей пройшло через мою локацію. Це дуже класна ідея, і вона мене захопила тим, що ми робимо двічі корисну справу: ми в такий важкий для країни час даруємо людям хороші емоції, відволікаємо їх від цієї буденної напруги й одночасно збираємо кошти на потреби наших військових, які боронять країну у важких умовах”.

ЗакарпатПост