Нові деталі від поліції про смертельну аварію на Закарпатті: водій втік

У селі Ізки, що неподалік Міжгір’я, внаслідок зіткнення автомобілів “ВАЗ” та “Mitsubishi Pajero” травмувалися 4  осіб. Ще один чоловік помер на місці події. За фактом відкрито кримінальне провадження

дай оголошення в газету РОБОТА ГРОШІ • тел. 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • тел. 067 666 90 90

Сьогодні, 6 липня, близько 1-ої години ночі, поліцейські Міжгір’я отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Ізки.

Як з’ясували співробітники поліції, аварія сталася за участі двох автомобілів:  “ВАЗ 2101” та “Mitsubishi Pajero” на вулиці Головній. Водій “Mitsubishi Pajero” одразу після ДТП втік у невідомому напрямку.  Наразі його місцезнаходження встановлюється.

За попередніми даними, на момент зіткнення в автомобілі “ВАЗ” перебувало 5 осіб. Четверо з них госпіталізовані. Ще один чоловік помер на місці події.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). В ході слідства буде встановлено усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ЗакарпатПост