У путіна – паніка вперемішку з істерикою

Так вважає Антон Геращенко. Варто було Зеленському днями зустрітися з сенаторами Ліндсі Гремом і Річардом Блументалем, які презентували йому проект Закону про визнання росії державою-спонсором тероризму, як один із кремлівських ТГ-каналів учора зробив знакову заяву:
«У разі визнання російської федерації країною-спонсором тероризму, на запит України, Москва протягом 24 оголосить війну». (А у нас не війна зараз?!)

дай оголошення в газету ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ • тел. 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • тел. 067 666 90 90

«Після чого протягом 72 годин буде знищено Київ, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Харків та Миколаїв. Решта території України зазнає масованих ракетно-бомбових ударів, а також будуть знищені мости через Дніпро, цивільні аеропорти, вся залізнична інфраструктура».

(Якби могли – то давно б це зробили).
«Білорусь відріже всі сухопутні шляхи відходу на заході країни, а три дивізіони С400 зіб’ють усі приватні борти, які спробують злетіти із Закарпаття та Одеської області».

(Лукашенко – зрадить, як зраджував завжди, щоб врятувати свою шкіру. У нас вже давно не літають приватні борти, а ваші хвалені С-400 не можуть збити ракети HIMARS, які в свою чергу чудово знищують систему ППО рф.)

«До вересня у Вашингтонського обкому є час на м’яку капітуляцію зі втратою лише 30% територій, після чого українська державність буде втрачена назавжди і легітимізована за принципом поділу на три частини під контролем ООН».

Що означає ця істерика? Це означає, що путін та його оточення у шоковому стані від того, що закон про визнання росії «державою-терористом» може стати реальністю.

Це означатиме кінець для економіки росії. Закон заборонить будь-які економічні взаємини з росією для підприємств із США.

Санкції можуть бути введені проти підприємств інших держав, що працюють в росії. Їм буде заборонено працювати на ринках США, отримувати кредити та страховки у доларах.
Як Ви думаєте, з ким оберуть працювати великі компанії з Китаю, Індії, арабських країн – зі США чи росії?

Відповідь очевидна – ухвалення законопроекту сенаторів Ліндсі Грема і Річарда Блументаля означатиме кінець для економіки росії та для путінського режиму.

Цей Законопроект висить сьогодні як «Дамоклів меч» над головою путіна і всією економікою росії. Його прийняття означатиме її крах.
Розгляд цього законопроекту можливий у вересні.

Дякуємо авторам законопроекту – сміливим Сенаторам Ліндсі Грему та Річарду Блументалю за їхнє лідерство у справі захисту України та Світу
Сподіваємось і чекаємо!

На фото ⏬ – Сенатори Ліндсі Грем та Річард Блументал вручають Володимиру Зеленському текст законопроекту про визнання росії державою-спонсором тероризму.

ЗакарпатПост