Харків знову нещадно обстрілюють. 31 людина постраждала, 3 загинуло

Харків знову нещадно обстрілюють. Вночі по місту влучили три ракети.

дай оголошення в газету РОБОТА ГРОШІ • тел. 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • тел. 067 666 90 90

Вдень 11 липня вдарили реактивними системами залпового вогню, повідомляє голова військової адміністрації Олег Синєгубов.

За останньою інформацією, отримала поранення 31 особа, серед них двоє дітей віком 4 та 16 років.

За даними прокуратури, загинули шестеро цивільних, серед них 17-річний хлопець зі своїм батьком, які під час обстрілу шиномонтажу проїжджали повз на автомобілі, пише ВВС.Україна

Людей у Харкові просять зараз не виходити на вулиці.

Перед цим місто обстріляли вночі. ДСНС опублікувало фото страшних руйнувань в центрі міста.

Харків

Одна ракета влучила у шестиповерховий житловий будинок в Основ’янському районі. В результаті вибуху повністю зруйнований під’їзд.

З-під завалів врятували 86-річну жінку, мешканку квартири на 2-му поверсі. На щастя, жертв та постраждалих від нічних обстрілів не було.

Харків

Ще дві ракети влучило у подвір’я неподалік складської будівлі в Основ’янському районі. В результаті обстрілу зруйновано будівлю школи.

Харків

10 липня добу на Харківщині сталося 11 пожеж, спричинених обстрілами. Горіли житловий будинок, господарчі споруди, виробничі будівлі, автомобіль, сміттєзвалище та трава на відкритій території.

Харків

Як йшлося у ранковому зведенні генштабу ЗСУ, на Харківському напрямку росіяни намагаються не допустити просування українських військ.

Армія РФ обстрілює Харківщину з артилерії, реактивних систем залпового вогню та танків.

Обстріл вже засудив голова ОП Андрій Єрмак.

“Росіяни знову обстріляли Харків. Ракетний удар по житлових кварталах. Є поранені та загиблі. Країна-терорист не приховує власні злочини. Країна-терорист боїться воювати на полі бою”, – написав у твіттер керівник офісу президента Андрій Єрмак.

Наразі відомо, що троє осіб загинуло, 31 постраждало.

ЗакарпатПост