ОБСЄ підтверджує, що рашисти ґвалтували та вбивали дітей в Україні

У другому звіті “Московського механізму” ОБСЄ підтверджено масові вбивства цивільного населення та випадки сексуального насильства, скоєні російськими військовими в Україні.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

“Масштаби звірств Росії величезні. Наприклад, місія послалася на “безліч” повідомлень про сексуальне насильство щодо жінок і дівчат з боку російських збройних сил. У доповіді згадується справа 23-річної Карини Єршової в Бучі, яка була викрадена, зґвалтована і застрелена російськими військами”. … У звіті також йдеться, що однорічний хлопчик зазнав сексуального насильства, а 78-річну жінку зґвалтували російські військовослужбовці”, – повідомив посол США при ОБСЄ Майкл Карпентер.

Також у звіті задокументовано, що російські війська у Бучі займалися систематичними грабежами, а награбоване продавали, наприклад, у Білорусі. Учасники місії стверджують, що події періоду російської окупації Бучі та Ірпеня є “показовими прикладами порушень міжнародного гуманітарного права” та “являють собою військові злочини”.

ЗакарпатПост