Відео, що розчулює до сліз. Закарпатський прикордонник, який 5 місяців не бачив родину, зустрівся з рідними в Ужгороді

Про Героя розповіло Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

дай оголошення або рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення дзвони • 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово дзвони • 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

ЗУСТРІЧ З ВІДСТРОЧКОЮ У П’ЯТЬ МІСЯЦІВ

Прикордонник Максим не бачив рідних з 24 лютого. З початком повномасштабної війни він виконував бойові завдання у складі Луганського прикордонного загону. Щойно Максим дізнався про вхід російських військ на територію України, одразу прибув до свого підрозділу. За пів години уже лунали звуки перших обстрілів. Прикордонники одними з перших стали на захист своєї держави.

Відтоді Максим підтримував зв’язок з дружиною Наталією і шестирічною донькою Веронікою лише телефоном. Короткі розмови і смс – хоча б для того, аби переконатися, що найближчі йому люди живі. Навіть під час виконання бойових завдань хвилювався, у першу чергу, за них, а не за себе. «Це й додавало люті, рішучості, готовності до дій. Ворог відібрав мир у моєї землі, спокій у моєї родини. Ми будемо стояти до кінця, ми виборемо нашу свободу будь-якою ціною», – поділився прикордонник.

Чоловік розповів, що найважче за останні п’ять місяців йому далися ті чотири дні, коли не було зв’язку з дружиною. Учора прикордонник зустрівся зі своєю родиною на найзахіднішій точці нашої країни – на Закарпатті. Аби дістатися сюди, жінці і її маленькій Вероніці довелося, ризикуючи життям, виходити з окупованої території. То була важка і виснажлива дорога, безсонні ночі, проте смілива Наталка вперто долала шлях заради безпеки донечки і зустрічі з коханим.

Максим проведе з рідними декілька днів відпустки, а потім знову стане на захист державних кордонів та територіальної цілісності нашої Батьківщини. Ані він, ані Наталія не сумніваються, що уже скоро Україна здобуде перемогу і вся їхня родина знову буде разом.

Відео тут

https://www.facebook.com/zahidnuy.kordon/videos/439192521228900

ЗакарпатПост