Конфлікт із Тищенком набирає обертів. Наглядач від “Слуг” на Закарпатті відповів Безуглій на звинувачення

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Тищенко звинуватив свою колегу за фракцією Мар’яну Безуглу в дискредитації іміджу президента Володимира Зеленського і його команди під час військових дій, оскільки вона провокує численні конфлікти.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це Тищенко повідомив в інтерв’ю “Українським Новинам”, пише prm.ua

“Засуджую Мар’яну Безуглу за системну генерацію конфліктів у команді влади! Вона використовує конфлікти для збільшення своєї впізнаваності. Вона не перший народний депутат, який спробував так прославитися”, — сказав нардеп.

Але, на жаль, вона не перший чинний депутат нашої партії, який генерує конфлікти: з військовослужбовцями ЗСУ, які натепер перебувають на передовій, чинним губернаторами, які є прямими повновладними представниками президента в найскладніших регіонах, і, звичайно, вона генерує конфлікти всередині партії. Мар’яна Безугла дискредитує, шкодить і свідомо намагається руйнувати імідж команди президента в період військових дій.

Микола Тищенко

Тищенко зазначив, що Безугла також пов’язана з підозрюваним у державній зраді нардепом Віктором Медведчуком і його найближчим оточенням.

“Вона є інструментом інформаційної війни на боці країни-агресора. Ослаблення й конфлікти в нашій команді потрібні виключно ворогові. Нічого в неї не вийде!” — вважає він.

До того ж Тищенко звернув увагу на участь Безуглої в конфлікті навколо очільника федерації боксу України.

“У цьому конфлікті куратори Безуглої мають безпосередній фінансовий і політичний інтерес. Усе перераховане вище є неприпустимим для народного депутата! Жодних гучних дій у відповідь анонсувати не буду. Виносити сміття з хати не буду. Ми розберемося всередині самі. Ми сильні як ніколи!” — переконаний він.

Тищенко наголосив, що Росія є головним ворогом України, а колаборантами має займатися СБУ.

ЗакарпатПост