Після теракту у Вінниці глава мінубивства росії дав вказівку на подальші обстріли ракетами та артилерією мирних українських міст

Для цього шойгу особисто приїхав з інспекцією до командного пункту російського угруповання “Схід”. Саме ця група військ виконує завдання “спецоперації” з геноциду та вбивства українців. Командувач – генерал-лейтенант Рустам Мурадов, який раніше керував російським “миротворчим” контингентом у Нагірному Карабаху.

• Підпишись на ЗакарпатПост в Інстаграм @zakarpatpost

Про це повідомляє телеграм-канал Правда Геращенко.

Тепер цей “миротворець” отримав від шойгу команду “на пріоритетну поразку високоточною зброєю ракетних та артилерійських засобів великої дальності противника, з яких ведуть обстріл житлових кварталів населених пунктів Донбасу та здійснюються навмисні підпали полів із пшеницею, а також сховищ із зерновими”.

Ці вказівки Шойгу є нічим іншим, як спробою надихнути російських ракетників і артилеристів, які впали бойовим духом, після останнього жахливого теракту у Вінниці, при якому загинуло троє українських дітей.

Про цей злочин путіна та його солдатів дізналися у всьому світі та в самій Росії.

Рівень мотивації російських мерзотників і так був невисокий, але після Вінниці став таким, що для підняття бойового настрою знадобився особистий приїзд голови мінубивства.

шойгу може приїхати з перевіркою в кожну військову частину та віддати команду кожному російському підонку персонально. Все одно їм це не допоможе.

Наша справа правильна! Перемога буде за нами!

ЗакарпатПост