Микола Тищенко більше не очолює Закарпатський обласний осередок «Слуги народу»

«Слуги народу» достроково припинили повноваження народного депутата Миколи Тищенка як голови Закарпатської обласної організації.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Про це йдеться у заяві партії, пише Громадське

Голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк своїм розпорядженням достроково припинила повноваження Тищенка з 19 липня.

«Сьогодні в умовах повномасштабної війни з росією, партія має асоціюватися зі щоденною кропіткою роботою по допомозі фронту та укріпленню тилу, яку проводять тисячі членів нашої політичної команди, а не із публічними скандалами, сумнівними піар-акціями та сварками», — сказала Шуляк.

Тимчасовим виконувачем обов’язків голови обласної організації призначили Віктора Микиту. Згідно із розпорядженням, він зобов’язаний до 19 жовтня забезпечити проведення зборів Закарпатської обласної організації «Слуги Народу» для розв’язання питання про обрання голови організації.

Нагадаємо, Тищенко склав повноваження очільника Київської міської організації партії «Слуга Народу» у 2021 році, головувати у якій він почав із середини червня 2020-го. Після цього його обрали головою Закарпатської організації.

Що передувало?

15 липня народна депутатка Мар’яна Безугла звернулася до голови партії Олени Шуляк та очільника фракції «Слуга Народу» Давида Арахамії із проханням виключити Миколу Тищенка. Безугла звинуватила Тищенка у дискредитації партії, навівши у приклад низку публікацій ЗМІ про нього.

До того, Безугла заявила, що була на допиті у поліції та подавала депутатські звернення.

«У нас багато чудових людей в команді, а це — пляма, потемніла в умовах війни. Ну і ми недоторканість з нардепів зняли. Тут вже — робота правоохоронців та ОГП», — писала Безугла.

У відповідь Тищенко заявив, що Безугла «використовує конфлікти для зростання своєї впізнаваності» та звинуватив її у зв’язках з Віктором Медведчуком та його оточенням.

ЗакарпатПост