Учасник корупційного та алкоскандалу: що пишуть ЗМІ про нового голову СБУ Закарпаття

Президент Володимир Зеленський поміняв місцями очільників СБУ Закарпаття та Полтавщини. Львів’янин із родини військових Іван Рудницький, який протримався у кріслі очільника Закарпатської СБУ три роки, рушає до Полтави. Звідти на захід їде Євген Борзілов, який три роки головував у Полтавській СБУ.

дай оголошення в газету РОБОТА ГРОШІ • тел. 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • тел. 067 666 90 90

Як повідмляє Telegram-канал Львів на зв’язку, із Борзіловим пов’язана неприємна історія. Після його призначення співробітники Полтавської СБУ написали відкритого листа президенту. В ньому йшлося, що Печерський суд Києва визнав Борзілова винним у нетверезому водінні. Та замість догани він отримав нову посаду. Співробітники наголошували, що Борзілов має хронічні проблеми з алкоголем та регулярно сідає за кермо “під мухою”. На правоохоронця також скаржилися через корупцію. Мовляв, очільник СБУ має благодійний фонд, внесок до якого допомагає вирішити на свою користь потрібну справу, пише vesti.ua

Що ж до Івана Рудницького, то про нього ходили “стандартні” для прикордонного регіону плітки про “кришування” контрабанди.

Новий очільник СБУ Закарпаття потрапив у корупційний та алкоскандал - фото 1

Євген Борзілов їде до Закарпаття, а Іван Рудницький – на Полтавщину

Щодо Закарпаття ще цікава деталь: із грудня минулого року регіон очолив Віктор Микита, який довгий час працював в СБУ. Звідти Банкова й запросила його у крісло глави ОВА.

ЗакарпатПост