На Закарпатті чоловік хотів відкупитися від прикордонників російськими рублями 

Сьогодні вночі прикордонники Чопського загону викрили протиправні наміри нашого співвітчизника, який заради незаконного виїзду вдався і до використання підроблених документів, і навіть до пропозиції хабаря.

дай оголошення або рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення дзвони • 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово дзвони • 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

Як повідомили в пресслужбі Чопського прикордонного загону, 31-річний харків’янин прямував на виїзд з України легковим автомобілем через пункт пропуску «Малий Березний». Разом з паспортним документом він пред’явив на контроль пенсійне посвідчення та довідку МСЕК, які начебто посвідчували його інвалідність.

Під час перевірки наданих документів прикордонники встановили, що вони містять ознаки підробки. У ході бесіди чоловік зізнався, що дістав їх у незаконний спосіб. Коли ж правопорушника проінформували, що використання таких документів є злочином, він вирішив відкупитися від прикордонників хабарем. Задля уникнення відповідальності за скоєне він запропонував правоохоронцям неправомірну винагороду у різних валютах, і що найцинічніше, навіть у російських рублях.

На місце події викликали співробітників Національної поліції. Тепер чоловікові доведеться відповідати перед законом одразу за три кримінальні правопорушення:  за «Пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі» (ст.369 ККУ), «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» (ст.358 ККУ) та «Ухилення від призову за мобілізацією» (ст.336 ККУ).

ЗакарпатПост