Орбан пропонує припинити озброювати Україну для захисту свого суверенітету та територій

Чим більше далекобійної зброї ми дамо Україні, тим довшою буде війна — прем’єр Угорщини пропонує припинити озброювати Україну для захисту свого суверенітету та територій

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Прем’єр-міністр, відомий підтримкою політики путіну, розповів чому, на його думку, насправді вибухнула російсько-українська війна. Він вважає, що росіяни сформулювали чітку вимогу безпеки, яку вони записали та відправили американцям та НАТО: щоб Україна ніколи не стала членом НАТО. Це нібито було відкинуто Заходом, і НАТО продовжує політику відкритих дверей для країн, які хочуть приєднатися до Альянсу.

За словами Орбана, ця відмова є причиною використання росією зброї, щоб досягти того, про що вони не змогли домовитися. На думку прем’єра, “якби критичний момент Трамп був президентом США, а Ангела Меркель – канцлером Німеччини, сьогодні не було б війни”, повідомляє Telex.

Орбан також закликав до нової стратегії ЄС щодо війни Росії проти України, заявивши, що санкції провалилися, а Україна не зможе перемогти.

ЗакарпатПост