терорист гіркін прогнозує до осені “революційну ситуацію” після “серйозної поразки” російської армії

Про це він пише у своєму ТГ-каналі.

• Підпишись на ЗакарпатПост в Інстаграм @zakarpatpost

“У мене виникло відчуття, що в кремлі чомусь вирішили, що російська федерація зможе без особливої ​​шкоди протягом кількох років “пограти в Україні у свій В’єтнам”. Типу – “як-небудь, потихеньку-потроху витісним ЗСУ з Донбасу, а там видно буде”. Очевидно, “переможні мантри”, типу – “українські війська майже залишили Сіверськ” (вже майже два тижні щодня “залишають”) і “нашими військами зайнята половина Новолуганського, ведеться зачистка Вуглегірської ТЕС” (теж тиждень уже) – достатні для підтримки у населення і (ймовірно) у президента враження, що “все йде за планом, ось-ось ворог буде розбитий”, – заявив стрєльцов.

Він вважає, що мо рф не діє в питанні зміцнення угруповання в Україні: “Просто тупо чекає. І мені давно вже здається, що чекає цілком зрозуміло і усвідомлено: коли укро-армія, нарешті, виявиться здатна завдати всі серйозні поразки. Щоб, ймовірно, на їхньому тлі – вже до осені – спровокувати “революційну ситуацію”.

“Тепер “Мукден” не за горами. Очевидно, сили ворога повільно, але вірно зростають. А наші сили – також повільно, але так само постійно зменшуються без нормального підживлення серйозними свіжими резервами (які ніхто не готує – бо ні з чого і нема з кого). Якось чаша терезів різко хитнеться на користь ворога”, – додав стрєльцов.

Мукден – Мукденська битва, найбільш масштабна битва російсько-японської війни, що закінчилася перемогою Японії.

ЗакарпатПост