Французи передали нашим бійцям на передову “швидку”

Чергову сучасну карету швидкої допомоги керівництво Закарпатської ОВА та французькі партнери передали нашим військовим на передову. 

дай оголошення або рекламу в газету Закарпатські ОГОлошення дзвони • 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово дзвони • 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

«Інтенсивність боїв зараз дуже висока, тож від оперативності й мобільності роботи медиків залежать життя захисників по всій лінії фронту. Саме тому концентруємося на спецтранспорті екстреної допомоги з відповідним обладнанням», – підкреслив очільник області Віктор Микита.

За його словами, на фронт попрямує сучасне авто, яке повністю укомплектоване необхідним реанімаційним оснащенням за останніми стандартами. Зокрема, тут є і спеціальні ноші для більш безпечного завантаження пацієнта в карету швидкої. Завдяки цьому бригади військових медиків зможуть ще оперативніше реагувати і рятувати життя захисників безпосередньо в зоні ведення бойових дій та під час транспортування поранених. 

«Це вже третя швидка, яку Закарпаття отримало в межах франко-українського співробітництва та гуманітарної допомоги. Раніше одну машину ми невідкладно відправили до наших військових у район ведення бойових дій, де завдяки цій техніці медики врятували десятки захисників», – зауважив очільник ОВА.

Віктор Микита подякував за сприяння клубу «Lions club de Montfermeil-Coubron, фонду «Rotary club de Crécy», асоціації «Association aux victimes de l’incendie de Leira» та компанії «Beten Ingénierie International»: 

«Це важлива цільова підтримка, і надзвичайно приємно, що наші партнери разом із нами, розуміючи пріоритети, допомагають ефективно закривати першочергові потреби ЗСУ».

ЗакарпатПост