У Боздоському парку в Ужгороді курсує міні екопотяг

У Боздоському парку – нова яскрава атракція: для діток та дорослих сьогодні запустили маленький потяг на колесах. Микола Кохановський із Хмельницька, який від підприємства-виробника привіз нам паровозик із вагончиками, розповів, що створення такого транспорту для дітей, для екскурсій – його улюблене хобі.

Такі маленькі потяги уже курсують у Буковелі, Чернівцях, Хмельницькому, Одесі, а до недавніх обстрілів були і в курортній Сергіївці на Одещині. Новий ужгородський потяг – екологічний, на акумуляторі, одного заряду вистачає на 75-80 кілометрів. Розрахований на 38 місць. Дітям дуже подобаються малюнки героїв із улюблених мультиків, музика, кольорові лампочки, якими прикрашений транспорт.О

тримали ми його з ініціативи депутата Закарпатської обласної ради Михайла Лаби, голови обласної молодіжної ради при Закарпатській ОДА Романа Канюки. Сьогодні поїздки «паровозиком» безкоштовні, діток пригостили морозивом. Надалі внесемо на розгляд транспортної комісії міськради, до якої входять і представники поліції, питання про те, щоб «паровозик» їздив у Боздоський парк із центру Ужгорода і назад. Про це повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост