На Закарпатті затримали контрабандистів із 9 тисячами пачок сигарет

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост

Сьогодні вранці прикордонники Чопського загону припинили незаконні наміри групи правопорушників, які намагалися перемістити з України до Словаччини чималу партію тютюнових виробів.

Під час патрулювання прикордонний наряд відділення «Гута» помітив у лісі рух невідомої особи у напрямку держрубежу. За допомогою службового собаки правоохоронцям вдалося наздогнати і затримати особу чоловічої статі.У район виявлення невідомого одразу вислали додаткові прикордонні наряди для проведення подальших пошукових дій.

Згодом неподалік місця затримання правопорушника група реагування зупинила трьох чоловіків без документів з шістьма великими пакунками. В них знаходилося 9 тисяч пачок тютюнових виробів без марки акцизного збору України.

Водночас, на околиці села поблизу місця попередніх затримань інший прикордонний наряд виявив ще двох чоловіків, також без документів.

Усіх шістьох правопорушників, а також тютюнові вироби доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення особи затриманих буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону.

Наразі з’ясовують усі обставини правопорушення.

ЗакарпатПост