Руйнувати та грабувати: загарбники вивозять із Маріуполя все, що тільки можна вивезти

Руйнувати та грабувати. Здається таким лозунгом керуються окупанти у захопленому Маріуполі. Вони вивозять все що вціліло – дитячі майданчики, медичне обладнання, фонтани. Тепер приступили до грабування вцілілих віконних блоків у квартирах маріупольців.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Так, окупанти почали вже знімати вікна у будинку по вул. П. Орлика, 94. Це саме ті нові вікна, які ми разом з жителями встановлювали в рамках програми «Теплий дім». За чотири роки дії програми реалізували 265 проектів на загальну суму 74 млн грн. Вона допомагала маріупольцям робити свої будинки більш теплими взимку та зменшити витрати на їх утримання. Тепер підрядники забирають нове, а взамін надає жителям звичайні, дешеві вікна. І це перед зимою, коли місто не матиме опалення! Людям доведеться просто замерзати!

Дії російських окупантів вчергове підтверджують, що вони не бачать свого майбутнього в Маріуполі. Тому намагаються якомога швидко та максимально розграбувати місто перед тим, як його звільнять ЗСУ, повідомляє Маріупольська міська рада.

ЗакарпатПост