У Хусті обговорили перспективи реконструкції інфекційного відділення районної лікарні

Сьогодні перший заступник очільника Закарпатської ОВА Мирослав Білецький з робочим візитом відвідав м. Хуст, зустрівся з міським головою Володимиром Кащуком, щоб обговорити низку важливих питань.

дай оголошення, рекламу, повідомлення, вакансії, звіти в газету Закарпатські ОГОлошення • дзвони: 050 222 50 50 • вайбер • цілодобово • дзвони: 067 666 90 90 • телеграм • цілодобово

За словами Мирослава Білецького, аби в новому навчальному році всі заклади освіти могли розпочати заняття у режимі офлайн, їх потрібно підготувати, а внутрішньо переміщеним особам, які там тимчасово проживають, надати інше житло.

«Очільник Хуста запевнив, що місцева влада та громада долучаються і допомагають людям, які постраждали від війни у вирішенні житлового питання, – прокоментував Мирослав Білецький. – Знову зринає тема поширення ковіду. Щодня кількість нових випадків зростає, а отже системі охорони здоров’я слід готуватися до ймовірного стрибка захворюваності вже восени». 

Хустщина була серед тих районів, де кількість хворих на коронавірус була найбільшою. Зважаючи на густоту населення, зростання кількості мешканців за рахунок ВПО, є підстави вважати, що в осінньо-зимовий період ця тенденція збережеться.

Під час зустрічі Мирослав Білецький і Володимир Кащук також обговорили можливість реконструкції та дообладнання інфекційного відділення Хустської районної лікарні та фінансування цього об’єкта коштами з різних джерел, зокрема й з місцевого бюджету. Так пацієнти отримають якісні медичні послуги у комфортних умовах.

Через бойові дії чимало важливих проєктів «на паузі», зокрема й у сфері будівництва. Перший заступник очільника краю наголосив на тому, що важливо вберегти об’єкти, які активно зводили минулого року і завершення яких планувалося цьогоріч чи в наступному 2023-му. Міський очільник Хуста запевнив, що у бюджеті достатньо коштів для цього, повідомляє Закарпатська ОВА.

ЗакарпатПост